Interpersonal communication skill is the part of our impressive personality. Sometimes, we know many things but when we interact with our seniors or people who are more qualified and knowledgeable than us, we struggle to express our views. When we face interview, we understand the questions of the interviewer but due to the lack of preparation we lose our confidence and do not succeed.

Here we have are going to discuss many common interview’s questions and their possible answers.
let’s have a look…

Question : Why should I hire you?

Answer: (a) If you hire me, it will be a great platform to showcase my skill. Whatever goals I set, I ensure to complete them within stipulated time.

Answer (b) I believe my hard work if you hire me I can do anything more than your expectation and I can work with the responsibility I will try to level best and I will give you 100% success thank you Sir/mam.
As a fresher, I have no experience but if you hire me I will give my level best and learn new things very fast and I will not disappoint you with the performance.

Answer (c) Firstly, I would like to say, I am a smart working so I can do work fast. I am having multiple skills that will help in company growth. I have gone through your requirement in which you have clearly mentioned you want soft skills so let me tell you one thing I was working in voice process so I am having soft skills so that I can easily communicate with customer and if customer has any kind of grievance then softly I clarify that and most important I have passion about my work this will also help in company growth and when I shall get any criticism then I shall not disappoint instead of that I shall learn something from my mistake.

Question 3. What are your strengths and weakness?
Answer (A) ……..
answer (B) ……..
Answer (C) ……..
Answer (D) ……..
Question 4. Why do you want to work with our company?
Question 5. What is the difference between hard work and smart work?

Now we provide a short possible answer for some common question…

Question 6. Why have you been unemployed for such a long time?
Answer: I enrolled myself for some advance personality development course with some freelance work.
Question 7. Tell me your ability to work under pressure?
Answer: I keep myself calm and focus on multi-tasking while being patient.
Question 8. What are your expectation from job?
Answer: professionally advancement and good future.
Question 9. Describe your management style?
Answer: I will be constantly keeping tab of assigned work with my subordinates and seniors , finishing the assigned job before deadline .
Question 10. Are you a team player?
Answer: Yes, the team which I was a part of have successfully completed the project within deadline.
Question 11. What irritates you about co-workers?
Answer: I believe in team work. Even if I find anything irritating, I try to avoid it unless it personally affects me.
Question 12. How long would you expect to work for us if hired?
Answer: As long as I feel challenged professionally.
Question 13. How do you see yourself 5 years from now?
Answer: I see myself in a senior position managing important portfolio of this company.
Question 14. Do you consider yourself successful?
Answer: Yes, apart from appraisal I think I have earned a bunch of good colleagues in my life.
Question 15. What is your weakness?
Answer: I concentrate on one thing at a time.
Question 16. What is your strength?
Answer: I am a quick learner and a great team player.
Question 17. What position do you prefer on a team work on a project?
Answer: It doesn’t matter till I learn something new in every project .
Question 18. Reason behind leaving your last job?
Answer: In order to enhance my skill set, I m looking for better opportunities.

We have a complete course for “How to face Interview?”
All common questions with their more than 4 possible answers…

To know more about it,
Contact :
Anamika’s Engliish Academy
KURLA (W) CHEMBUR (E) SANTACRUZ (E)

Please call : 9820667091
www.anamikaacademy.com